Knie operatie geslaagd voor Nancy van de Ven

Nancy van de Ven heeft gisteren een succesvolle operatie ondergaan aan haar knie. Van de Ven blesseerde afgelopen zaterdag in de eerste manche van de Grand Prix van Tsjechie haar knie maar wist met een tweede en vierde plaats in de manches nog wel derde te worden in de daguitslag.

Bij bezoek aan het ziekenhuis op maandag werd geconstateerd dat haar meniscus en kraakbeen afgebroken waren. Van de Ven is hier op dinsdag aan geopereerd en de operatie is succesvol verlopen.

Als het herstel zonder problemen verloopt zal van de Ven er bij de volgende Grand Prix in het Italiaanse Imola gewoon weer bij zijn. De wedstrijd in Imola staat gepland in het weekend van 17 en 18 augustus. Na drie wedstrijden om het wereldkampioenschap staat van de Ven op een tweede plaats in de tussenstand en heeft een achterstand van veertien punten op Courtney Duncan.

Start typing and press Enter to search