Nancy van de Ven gaat samenwerking aan met het Ceres71 Yamaha team

Nancy van de Ven heeft voor seizoen 2021 een overeenkomst gesloten met het Italiaanse Ceres71 Yamaha team. Dankzij de ondersteuning van Yamaha Nederland kan er met het Ceres71 Yamaha team een goede samenwerking aangegaan worden.

Van de Ven zal in 2021 opnieuw starten in het wereldkampioenschap dames en zal daarnaast uitkomen in het Italiaans en Open Nederlands kampioenschap waar ze haar titel zal gaan verdedigen.

Commentaar Nancy van de Ven: ”Ik ben blij dat ik een samenwerking aan kan gaan met het Ceres71 Yamaha team. Al enige tijd was ik verzekerd van de ondersteuning van Yamaha Nederland voor seizoen 2021 maar toen het Ceres71 Yamaha team contact met mij legde, konden we voor een nog sterker pakket zorgen. Binnen dit team kan ik alles op een professionele manier aanpakken en zullen we opnieuw gaan strijden voor de titels!”

Van de Ven zal de komende periode in Spanje verblijven om daar een trainingsstage af te werken.

Start typing and press Enter to search