Nancy van de Ven tweede in het Italiaans Kampioenschap in Gazzane

Nancy van de Ven van Ghidinelli Racing is in de tweede wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap Dames in Gazzane tweede geworden. Van de Ven kwam als leider in het kampioenschap naar deze wedstrijd maar had het moeilijk op het technische circuit.

‘’Het was een super moeilijke baan, echt een baan zoals je die vroeger had met grote stuiters en allemaal draaiende bulten. Het was super technisch en ik was hier ook nog nooit geweest waardoor ik heel erg aan de baan moest wennen,’’ vertelt Nancy.

Van de Ven wist in de eerste manche wel kopstart te nemen maar had het moeilijk om de juiste lijnen te vinden en het tempo hoog te houden waardoor ze in beide manches als tweede over de finish kwam. Ook in het dagklassement eindigde van de Ven op een tweede plaats en dit is momenteel ook haar positie in de tussenstand van het kampioenschap.

Daguitslag Italiaans Kampioenschap Dames Gazzane:
1 Kiara Fontanesi 50 Pnt
2 Nancy van de Ven 44 Pnt
3 Francesca Nocera 40 Pnt

Start typing and press Enter to search