Nancy van de Ven wint Women of Nations in Polen

Nancy van de Ven van het No Fear Yamaha team heeft in het Poolse Gdansk de Women of Nations weten te winnen. Van de Ven maakte hier samen met Shana van der Vlist deel uit van het Nederlandse team. In 2017 wist ze het landenklassement al een keer te winnen maar vorig jaar kwam ze door tegenslag niet verder dan een derde plaats.

Van de Ven begon op zaterdag overtuigend door in de training de snelste tijd neer te zetten en de kwalificatieheat naar haar hand te zetten. Ze voelde zich goed op het circuit en begon met vertrouwen aan de zondag.

Ook op zondag ging het voortvarend met de dame uit Vlissingen. Ze wist beide manches winnend af te sluiten en won hiermee niet alleen het individuele klassement maar ook zorgde ze voor een groot aandeel in de overwinning van TeamNL in het landenklassement.

De belangrijke wedstrijden zitten er nu op voor Nancy. In de komende periode zal ze even iets gas terug nemen alvorens ze aan de voorbereiding op seizoen 2020 gaat beginnen!

Einduitslag landenklassement:
1 Nederland 5 Pnt
2 Duitsland 11 Pnt
3 Denemarken 14 Pnt
4 Belgie 23 Pnt
5 Zweden 23 Pnt

Start typing and press Enter to search